Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 12 februari 2011

Gerrit Jan & Jenneke

Zoals je op deze foto goed kunt zien regende het gisteren behoorlijk, maar gelukkig stond het bruidspaar hier mooi droog....
Gerrit Jan en Jenneke maakten er zelf een stralende dag van, op de website vast een klein voorproefje, later een uitgebreid verslag!

4 opmerkingen:

 1. wat jammer dat het dan regent, maar op deze foto gelikkig niet goed te zien. Als het bruidspaar het naar hun zin hebben komt het vaak wel goed met de foto's...

  Mag ik een kleine tip geven...als laptop kijker zijn de foto's heel klein op de blog, misschien één maatje groter plaatsen..??

  Fijne zondag. Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke locatie, waar is dit?

  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig zoals je de regen goed kunt zien vallen terwijl ze zelf droog staan in die theekoepel. Haar nostalgisch aandoende kleding past erg goed in het geheel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Von Binnenkort compleet nieuwe site/blog met grotere foto's

  @jannie Dit is bij kasteel Staverden

  BeantwoordenVerwijderen