Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 15 februari 2011

Lentebode

Soms vind je in je mailbox een klein kadootje... n.a.v. mijn vorige blogje met voorjaarsbloemen stuurde Jannie de Paauw me een mooi lente-gedichtje. Ik heb het verwerkt in een foto (klik er op om groter te bekijken)
Jannie maakt erg mooie gedichten, dus de moeite waard om haar website te bezoeken!

3 opmerkingen:

 1. wat lief om zo een gedicht in je mailbox te krijgen, en dan zo prachtig verwerkt in de foto is toch een prachtige combinatie..heel mooi gedaan..een prachtig gedicht..

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat mooi. Zo sprekend met die foto erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedichtje! Ik dacht laat ik even op de site van Geertje kijken, die heeft vast al een voorjaarsfoto! Ik zag de bloemetjes ook al bloeien! Echt mooi he!!

  BeantwoordenVerwijderen