Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 31 maart 2011

Huub & Suzanne

-UPDATE 2 APRIL-
na een aantal prachtige dagen regende het donderdag op de trouwdag van Huub en Suzanne, maar dat mocht de pret van die dag absoluut niet drukken!
we starten 's morgens in Epe waar de moeder van Suzanne nog met de jurk bezig was
vervolgens vertrokken we naar Apeldoorn voor de fotosessie bij de kroondomeinen
 Het ging steeds meer regenen, maar gelukkig waren er wat afdakjes... zie je de druppels gaan achter het hoofd van Huub :-)
 We hadden nog toeschouwers ook
 Het was een tijd geleden dat ik hier was maar wat is het toch een prachtige locatie
Huub en Suzanne wilden ook gewoon in de regen staan en broer Niek assisteerde met de paraplu... dat leverde hele grappige foto's op
de regendruppels gaven een mooi effect op de rozen in het bruidsboeket
 Vervolgens gingen we naar Vaassen

Hier trouwde het bruidspaar in kasteel de Cannenburch 
 Ook hier was wat geruzie met paraplu's ;-)
Suzanne werd door haar vader weggegeven in de mooie trouwzaal van het kasteel
Tot slot was er nog deze mooie bruidstaart!

4 opmerkingen:

 1. ziet er heel goed uit..Altijd leuk om een trouwreportage te doen..

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooie foto's en op deze manier mag je de dag een beetje herbeleven.
  Mijn complimenten aan de fotograaf, zij laat hier zien dat regen geen spelbreker hoeft te zijn maar dat het met humor een stralende dag werd.
  Groetjes Mariëtte (moeder van de bruid)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Regen mag dan wel alstig zijn maar het geeft wel heel mooi diffuus licht. Prachtige foto's zijn het geworden en lekker vrolijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o wow deze http://3.bp.blogspot.com/-2CaZHFunpqk/TZcXTESrWCI/AAAAAAAAEMs/qgDIK1w6IyM/s1600/l4193.jpg vind ik wel heeeeel erg mooi zeg =)

  BeantwoordenVerwijderen