Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 7 april 2011

Nathan

Dit mooie mannetje mocht ik vorige week fotograferen voor zijn geboortekaartje. Zijn grote broer en zus wilden maar wat graag met hun kleine broertje poseren!
De 3e en de laatste foto zijn (allebei zwart-wit) op het geboortekaartje gebruikt

4 opmerkingen:

 1. ohhh nieuw leven.
  prachtig.

  zag vandaag nog een frutselprutsel van een paar dagen #smelt =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo ik vind die eerste foto zo lieffffff!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Ik zag van de week nog een geboortekaartje met kinders rond de wieg, maar dat je duidelijk zag dat de wieg nog leeg is. Dat wordt dan van te voren gemaakt. Dat vind ik echt zò raar.

  BeantwoordenVerwijderen