Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 2 mei 2011

BLOG

Tjonge, wat een hoop leuke reacties kreeg ik al op de nieuwe site... ik ben er dan ook erg blij mee! Nog niet gezien?? www.capturedlove.nl is zaterdag eindelijk gelanceerd! Daar post ik vanaf nu alle trouwreportages en ander werk in opdracht. Déze weblog blijft ook nog actief, sowieso om het archief te kunnen blijven bekijken natuurlijk. Maar ook wil ik hier af en toe wat privéfoto's posten, en de natuur- en macrofotografie zal ik ook hier laten zien, dus als je daarin geïnteresseerd bent kan je ook deze blog hier blijven volgen.
Als je de trouwreportages wilt blijven volgen moet je vanaf nu dus op capturedlove.nl zijn, maar ik zal de plaatsing daar voorlopig ook nog hier aankondigen. De trouwdag van Everhard en Anne-Marije heb ik net op de nieuwe site geplaatst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten