Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 5 november 2011

HERFST

Ik kreeg de laatste tijd regelmatig te horen dat mijn natuurfoto's gemist worden... Dat is natuurlijk op zich leuk om te horen, want dat betekent dat ze toch wel gewaardeerd worden. Het klinkt zo cliché, maar ik ben momenteel gewoon te druk om andere dan trouwfoto's te maken en te bewerken. Er ligt nog veel werk wat af moet en de trouwerijen gaan nog steeds door, dus ik gun me niet de tijd om andere foto's te maken. Maar afgelopen week was het zulk mooi weer en waren de kleuren zó prachtig dat ik er s morgens vroeg even met de camera op uit gegaan ben om daar iets van vast te leggen. Ik had me beperkt tot een 50 mm lensje en de 100mm macro lens omdat ik geen zin had om veel mee te zeulen. Ik ben vanuit huis richting Olthorst gelopen en heb genoten van de kleuren. Vandaag was ik er opnieuw om familiefoto's te maken, maar wat gaat het hard nu; er was al een hoop blad gevallen intussen! Maar hier wat foto's om nog even na te genieten!

6 opmerkingen:

 1. dit moet je zeker blijven doen, wat heb je ze mooi op de kiek genomen, heel origineel gedaan.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de derde en de vijfde foto echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geertje,

  Prachtige HerfstFoto's. Erg mooie warme kleuren. Je was inderdaad nog op tijd.

  In deze foto's zie ik veel van je trouwfotografie style terug.

  Gr. Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Vooral 2 (het schuine) en 5 de kleur en scherpte, prachtig!
  Gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herfst landschap foto's neem je tijd. Experimenteren met scherptediepte met diafragma zo hoog en zo laag mogelijk naar binnen.

  BeantwoordenVerwijderen