Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 15 februari 2012

sneeuw en ijspret

Op mijn 'echte' website plaatste ik al wat foto's van de sneeuw, maar mijn lieve familie vroeg om meer foto's en filmpjes.... dus bij deze een uitgebreide familie-ijs-en-sneeuwpret-blog :-)

Voor het eerst op schaatsen; mijn lieve nichtje Joëlle, hier in de tuin op onze eigen vijver. Eerst heel voorzichtig aan de hand en met stoeltje, maar later he-le-maal-zel-luf!
(alle foto's aan te klikken om groter te zien)


filmpjes speciaal voor Joyce :-) 

(gemaakt met de iphone, dus niet op bibberend beeld letten svp ;))

Afgelopen vrijdag ook zelf op de schaats gestaan in beltschutsloot, samen met Willy. We gingen niet hard, maar o, wat mooi was het om daar weer eens te schaatsen!!
en nog een paar plaatjes van de sneeuwwandeling van de zaterdag ervoor, ook al zo genieten, in het witte bos met warme chocolademelk mee :-)


voor de overige  sneeuwfoto's zie dus de andere website

2 opmerkingen:

  1. hey bedankt zus, zo kan ik er ook van genieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's. Vooral van het kleine meisje. De kleur van kleren doet het zo leuk

    BeantwoordenVerwijderen