Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 26 mei 2008

TERSCHELLING (3)

Nog wat plaatjes van Terschelling. De wandeling van zondagmiddag ging terug over het strand, heerlijk, de zon in ons gezicht, en een breed strand, bijna voor ons alleen...genieten!


er lag op sommige plaatsen een brede strook schuim op het strand


het wegwaaiende schuim gaf een grappig effect


Dat kan natuurlijk ook, met je fiets door de branding...
alsof ze zo de zee in fietsen ;-)

en weer terug door de duinen...
wordt vervolgd....

4 opmerkingen:

 1. ja, prachtig weer ! het mooie van de zee is dat ze er elke keer anders uit ziet... kun je foto's van blijven maken dus =)
  maar ik zie hieronder ook je materiaal hahaha das ook nie mis dus.
  zo hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's weer. Ik vind dat schuim altijd een beetje viezig terwijl het volgens mij helemaal niets met viezigheid te maken heeft. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @toaske; ja van dichtbij ziet t er soms wel wat viezig uit dat schuim...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende foto's.........

  BeantwoordenVerwijderen