Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 26 juli 2008

ZWITSERLAND

We zijn weer terug uit het mooie Zwitserland. We hebben 2 mooie weken gehad, met goed weer, veel zon en genoten van de bergen van Wallis. We hebben veel gewandeld, natuurlijk de bekende toeristische dingen gedaan, zoals de Matterhorn en de Aletschgletsjer, maar ook gewandeld in het mooie Turtmanntal en Binntal bijvoorbeeld. En nu weer stapels foto's om uit te zoeken...! Dit zijn er vast een paar, de rest hoop ik binnenkort een selectie van op mijn website te zetten.
4 opmerkingen:

 1. Welkom thuis. Fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad. Wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je terug bent, want ik volg al een tijdje je blog en ik vond het jammer dat het zo stil was...

  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha je bent er weer en met prachtige foto's zie ik al wel. Die gletsjer is indrukwekkend mooi zeg en die eerste foto ervan met die alpenbloemetjes op de voorgrond is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zitten genieten van die mooie foto's van Zwitserland ,in Valais/Wallis heb ik een groot deel van mijn jeugd door gebracht. Het is mijn 2e thuis.

  BeantwoordenVerwijderen