Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 28 juli 2008

ZWITSERLAND -2-

Nog even de vakantiestemming vasthouden met een paar plaatjes van Zwitserland. Ik krijg bijna weer heimwee naar de bergen van Wallis.... Ik MOET eerst met een heleboel andere foto's aan de slag, maar t liefst zou ik gelijk deze foto's uit gaan zoeken. Ik heb er ongeveer 600 gemaakt... Deze 10 nog even laten zien en dan maar eens weer aan het werk, het is niet altijd feest vakantie!

5 opmerkingen:

 1. Zo je bent ook weer thuis. Vakantie betekend toch niets doen ??? Jij bent gewoon aan het werk gebleven zie ik..
  Ziet er weer goed uit, maar had ook niet anders verwacht..


  ADG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk al die bloemen zowel in de bak als in het wild, prachtige foto van de Matterhorn met bloemen en water op de voorgrond, wat een diepte zit er in die foto zeg, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een prachtige plaatjes ! het is daar ook zo onwijs mooi hè ! welkom thuis weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn jullie naar Wallis geweest!
  Wil Jolanda dat daar ook zo graag laten zien....
  Misschien volgend jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moet je zeker doen!
  (toch vind ik stiekum Graubünden en Berner Oberland nog mooier :-))

  BeantwoordenVerwijderen