Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zondag 11 januari 2009

IJSSEL

Dit vind ik zelf één van de mooiste foto's van gisteren:
De IJssel bij Hattem

4 opmerkingen:

 1. Het is idd een prachtige foto. Die weerspiegeling is machtig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd een mooie foto, ik heb gisteren foto's gemaakt van het Haringvliet bij ons, het had veel kruiend ijs, en dat met een laag zonnetje...ok erg mooi!

  Ik las ook adt je in Elburg bent geweest, nog bij mijn zussen geweest? Ik heb twee zussen die daar wonen!

  Leuke stad trouwens he?

  Dag! Fijne maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is inderdaad een prachtfoto! Geweldige kleuren, mooie compositie mooi standpunt. Na vandaag is het voorbij, de wittigheid van de laatste sneeuw is hier ook al aan het verdwijnen helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PRÀCHTIG gewoon. Echt zo'n foto waar je heel lang naar kunt kijken! En waar je van alles bij kunt (be)denken!

  BeantwoordenVerwijderen