Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 12 januari 2009

Veluwemeer

Afgelopen vrijdag hadden we dus geschaatst op het veluwemeer, bij Elburg. De dag voor de toertocht, dus ietsje rustiger... Beetje lastig schaatsen met een reflexcamera, dus alleen de ixus was mee. Maar daar ook wel wat leuke plaatjes mee kunnen maken. Een kleine impressie:
Jammer genoeg is het weer afgelopen met de ijspret... van mij mocht het nog wel even doorgaan. Maar goed, nu maar eens weer gewoon aan het werk, want dat is wel een beetje blijven liggen zo... de foto's van de rijp bij Hattem van zaterdag moeten dus nog heel even wachten, eerst moet er weer een trouwreportage af!

6 opmerkingen:

 1. ja schitterend... hier gister helemaal geen camera meegenomen, heb de plaatjes in m'n hoofd opgeslagen =)

  en de ijssel bij hattem... zucht... memories.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het is toch wel speciaal he , schaatsen. het is eigenlijk lopen op het water

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met zo'n laagstaande zon, worden de foto's toch wel heel bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend licht, ik vind de tegemlichtopnames heel erg fraai en die met de ondergaande zon ook!
  Jammer dat het weer voorbij is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo
  Nou dat ziet er top uit hoor.
  Groetjes
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende plaatjes! Wat was het bijzonder mooi, he!

  BeantwoordenVerwijderen