Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 3 maart 2009

winter?

Ik weet het... het is (gelukkig!) bijna voorjaar, maar ik had nog steeds de foto's van de rijp bij Hattem niet uitgezocht... Daarom nu toch nog een paar winterse plaatjes, de totale serie is te bekijkeken op mijn website, onder het kopje natuur: winter 2008ik in actie ;-)
Laten we hiermee gelijk de winter dan maar afsluiten ;-)

4 opmerkingen:

  1. Ik heb ze allemaal bekeken en het is een prachtserie, er zitten vele juweeltjes tussen, foto 3094 (als ik het me goed herinner) vertoont zich niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou, door zulke foto's mis ik 't bijna weer! wat was het mooi hè...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ank, wat leuk dat je ze allemaal bekeken hebt, ik zal die ene nog even nakijken!

    BeantwoordenVerwijderen