Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 9 maart 2009

Bergen

Vrijdag en zaterdag was ik er lekker even tussenuit, uitwaaien in Bergen aan Zee. We rekenden op grijs en nat weer, maar we hebben 2 heerlijke dagen met volop zon gehad!
Heerlijk gewandeld in de duinen en langs het strand dus! Dat blijft toch altijd mooi...
Ook even samen op de foto!
Naast wandelen natuurlijk lekker gegeten, gekletst én nog geshopt in Alkmaar... jammer dat het maar 2 dagen waren, maar leuk was het! (hè Marloes?! Doen we gauw weer een keer!)

7 opmerkingen:

 1. Oh, wat een mooie blauwe luchten! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo er even tussenuit! Met prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het waren zeker heerlijke dagen, fijn dat ik incognito op de foto sta......
  Ik zal dat mooie verstopfotootje nog even mailen, kannie ook mooi op je blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo
  Nou elke keer geniet ik hier werr van jou/u foto´s.
  Groet
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dit soort foto's voelen voor mij steeds meer als 'thuis'..

  mooi!

  BeantwoordenVerwijderen