Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 19 mei 2009

AMELAND

Weer terug van een heerlijk lang weekend uitwaaien op Ameland....

We hebben gewandeld, veel vogels gezien, lekker gegeten (tip: de hekseketel in Nes), gefietst (pfff wat een wind maandag...dat was flink trappen!) en genoten van de zee en het strand!

Zonsondergang aan zee.. altijd mooi!


Natuurlijk veel foto's gemaakt... zoals deze van mezelf in de zonnebril van Dick :-)
Hopelijk later nog wat meer foto's maar ik heb nog veel werk liggen dat af moet en deze week ook weer 2 trouwreportages.... dus het kan nog even duren voor er meer van Ameland verschijnt!

4 opmerkingen:

 1. Oh Sùper die laatste! Hoe krijg je het voor elkaar! Fijn dat je even lekker 'uitgewaaid' bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Die met die zonsondergang en idd ook die ene met jou in de zonnebril

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er nog nooit geweest mar het lijkt me een schitterend mooi eiland. Je foto's zijn in ieder geval heel uitnodigend om er eens naar toe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een rood/witte vuurtoren tegen een blauwe lucht en een zonsondergang. Die dingen doen het altijd goed, prachtig!
  Ik was vorige week ook aan de kust, wat is het daar heerlijk fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen