Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 3 augustus 2009

Frankrijk 3: Pierre a bosson

Vanuit Argentière hebben we een mooie wandeling gemaakt naar de gletsjer Pierre a Bosson.
Volgens het ANWB-boekje was dit een makkelijke wandeling, maar de klim naar de gletsjer was nog best pittig, het was ook behoorlijk warm.
Maar het was wel een mooie wandeling, toen we wat hoger kwamen stonden er veel van deze paarse bloemen
En uiteindelijk werden we met dit uitzicht op de gletsjer beloond
Toen moesten we natuurlijk nog wel weer terug, maar dat ging gelukkig ietsje makkelijker. Volgende keer een mooie bergwandeling met uitzicht op de Mont Blanc.

2 opmerkingen:

  1. Dat klimmen en klauteren doe ik je niet na en zeker nu niet ;0) maar je wordt wel beloond met prachtige uitzichten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterend. en de moeite waard, lijkt mij ook =)

    BeantwoordenVerwijderen