Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 10 augustus 2009

Frankrijk 4: Lac Blanc

Met de kabelbaan vanuit Chamonix-les praz gingen we naar La Flégère, en vandaar nog verder met de stoeltjeslift naar l'index. daar hadden we dit fantastische uitzicht:

Helemaal rechts de Mont Blancen de Mont Blanc wat dichterbij:
Vanuit l'index zijn we gaan wandelen naar het Lac Blanc, echt een prachtige wandeling, hoog in de bergen, met na een uurtje of 2 lopen het mooie lac blanc:

Hier hebben we even lekker gezeten
Vervolgens zijn we weer verder gewandeld naar La Flégère, om vervolgens met de kabelbaan weer naar beneden te gaan.
Een prachtig gebied!

2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's van Frankrijk allemaal! Bergen blijven mij ook aantrekken, zo mooi en imposant!
    Nog van harte ook met je nichtje, leuk hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi wat mooi, dat bergmeertje vind ik echt schitterend en die foto met de gele bloemen is ook prachtig, nou ja ze zijn allemaal geweldig ;0)

    BeantwoordenVerwijderen