Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 24 augustus 2009

Frankrijk 6: Lavendel

Tussen de bruiloften door in gedachten nog even weer naar Frankrijk... nee, we zaten niet in de provence, maar voor ons heerlijke huisje stond een enorme pol lavendel die druk bezocht werd door verschillende vlinders. Ik heb me dus wel een paar uurtjes vermaakt daar op ons terras!

Ik vind het effect van die hele vage lavendel op de achtergrond zelf erg mooi, ik denk dat ik een paar van de vierkante foto's op canvas laat drukken. Ik heb al tijden een kale muur waar ik altijd nog es een mooi doek, of 2 naast elkaar, op wil hangen, maar ik vind de meeste foto's niet geschikt omdat ik iets rustigs wil. Deze foto's lenen zich er daarom volgens mij wel voor om mooi groot op doek gedrukt te worden.

7 opmerkingen:

 1. Lavendel is zowiezo rustgevend ;0)
  Maar zonder gekheid ik ben het helemaal met je eens, ik zie ze zo hangen, lijkt me heel mooi, zouden hier ook wel ergens passen *lol*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Ank: Ja, dat dacht ik ook al :-) Ook maar 1 in de badkamer hangen als ik een lavendelbadje neem ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn schitterend! Foto 4 is mijn favoriet! Ze zullen prachtig staan, vergeet ook dan niet om er een foto van te maken. Als ze hangen dan hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voordat ik de tekst las dacht ik al die passen mooi bij het huis van Geertje en Dick, dus mijn toestemming heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sorry de reactie ging weg omdat ik op het verkeerde knopje drukte, had ja al geraden van wie de reactie was?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kreeg geen tijd om te raden, beide kwamen tegelijk binnen, dus toen wist ik t al :-)

  BeantwoordenVerwijderen