Dit is de oude privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Voor bruidsfotografie ga naar www.fotovierhout.nl

dinsdag 18 mei 2010

TEXEL

Wat.Was.Het.Heerlijk.
Texel. Een heel weekend lang. Zon. Veel Zon. Zee. Natuur. Terrasjes. Vogels. Veel vogels. De-Zon-in-de-zee-zien-zakken, (en niet achter een wolk zien verdwijnen). Wandelen. Fietsen. Uitslapen. Genieten. Strand. Lekker eten. Nog meer wandelen. Prachtige Schepping. Boek uitlezen. Ontspannen. Nog meer genieten. Foto's maken gewoon voor de fun. Lepelaar, grutto, kluut, stern, putter, nachtegaal, fitis, gele kwikstaart, en nog veel meer mooie vogels. Slufter, Muij, Hors, Geul, Mokbaai en al die mooie natuurgebieden. Bollenvelden. Strand. Energie opdoen. Samen zijn.
Had ik al gezegd dat het heerlijk was?? Afgelopen weekend samen uitgewaaid op Texel. Na Terschelling en Ameland was dit jaar Texel aan de beurt. En we troffen het met het weer, 4 dagen volop zon, met wat schapenwolkjes af en toe. Niet zo warm, maar dat was niet erg, het was prachtig zo, om te wandelen en te fietsen, wat we dan ook volop gedaan hebben. Ik had alleen de powershot mee en dacht dat ik niet zo veel foto's ging maken, maar ik heb er toch weer heel wat gemaakt, dat zit er nou één keer in denk ik ;-) Hopelijk genoeg energie opgedaan voor de komende 8 drukke drukke weken. Ik geniet nog even lekker na, en probeer vandaag of morgen nog wat meer foto's te laten zien!

3 opmerkingen:

 1. Ha die Geer,
  Weer thuis zie ik
  en, was't leuk daar en nog vogels gezien
  nog gewandeld en gefiets ????:-)
  Volgens mij hebben jullie het enorm naar 't zin
  gehad. Wacht vol spanning op meer foto's.
  En nu weer met frisse moed aan't werk.
  Gaaat vast weer lukken!!!
  Groet mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha harmke,
  het was echt zooo ontzettend heerlijk dit weekendje, genieten en nog es genieten! veel gewandeld en gefietst dus inderdaad, even niks moeten!

  BeantwoordenVerwijderen