Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 18 mei 2010

TEXEL

Wat.Was.Het.Heerlijk.
Texel. Een heel weekend lang. Zon. Veel Zon. Zee. Natuur. Terrasjes. Vogels. Veel vogels. De-Zon-in-de-zee-zien-zakken, (en niet achter een wolk zien verdwijnen). Wandelen. Fietsen. Uitslapen. Genieten. Strand. Lekker eten. Nog meer wandelen. Prachtige Schepping. Boek uitlezen. Ontspannen. Nog meer genieten. Foto's maken gewoon voor de fun. Lepelaar, grutto, kluut, stern, putter, nachtegaal, fitis, gele kwikstaart, en nog veel meer mooie vogels. Slufter, Muij, Hors, Geul, Mokbaai en al die mooie natuurgebieden. Bollenvelden. Strand. Energie opdoen. Samen zijn.
Had ik al gezegd dat het heerlijk was?? Afgelopen weekend samen uitgewaaid op Texel. Na Terschelling en Ameland was dit jaar Texel aan de beurt. En we troffen het met het weer, 4 dagen volop zon, met wat schapenwolkjes af en toe. Niet zo warm, maar dat was niet erg, het was prachtig zo, om te wandelen en te fietsen, wat we dan ook volop gedaan hebben. Ik had alleen de powershot mee en dacht dat ik niet zo veel foto's ging maken, maar ik heb er toch weer heel wat gemaakt, dat zit er nou één keer in denk ik ;-) Hopelijk genoeg energie opgedaan voor de komende 8 drukke drukke weken. Ik geniet nog even lekker na, en probeer vandaag of morgen nog wat meer foto's te laten zien!

3 opmerkingen:

 1. Ha die Geer,
  Weer thuis zie ik
  en, was't leuk daar en nog vogels gezien
  nog gewandeld en gefiets ????:-)
  Volgens mij hebben jullie het enorm naar 't zin
  gehad. Wacht vol spanning op meer foto's.
  En nu weer met frisse moed aan't werk.
  Gaaat vast weer lukken!!!
  Groet mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha harmke,
  het was echt zooo ontzettend heerlijk dit weekendje, genieten en nog es genieten! veel gewandeld en gefietst dus inderdaad, even niks moeten!

  BeantwoordenVerwijderen