Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 13 juli 2010

Naar Noorwegen

De tijd vliegt en inmiddels is het vakantie...het is echt enorm druk geweest de laatste maanden en ik ben dan ook blij om er even tussenuit te gaan! Dat moet je nooit melden op internet geloof ik, maar ons huis wordt gewoon bewoond en alle fotospullen gaan mee op vakantie, dus ik meld het toch maar...
We vertrekken morgen naar Noorwegen en hopen daar van God's prachtige schepping te gaan genieten en lekker uit te rusten. De natuur in, mooie foto's voor mezelf maken, boeken lezen...ik heb er zin in! Na de vakantie weer volop aan de slag, de bruidsparen die nog op hun trouwreportage wachten graag een beetje extra geduld, gelukkig heb ik er deze week nog 2 af kunnen leveren, ik ben bij t/m april. In augustus heb ik een aantal weken vrij gepland om een inhaalslag te maken. Voor wie ook vakantie gaat houden: geniet er van, en hopelijk tot later met veel mooie foto's, deze maakte ik in 2005 aan de Aurlandsfjord.

4 opmerkingen:

 1. Een fijne vakantie gewenst, geniet er van en kom weer uitgerust terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijne vakantie. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie,
  mooie foto zou ik ook wel eens heen willen.

  Groeten, Bram

  BeantwoordenVerwijderen