Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 30 juli 2010

Terug...

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Noorwegen...en het is weer veel te snel voorbijgegaan. Maar we hebben het heerlijk gehad, beetje wisselend weer, maar enorm genoten van de mooie natuur.
Hier alvast één voorproefje, ik had voor de vakantie een Light craft fader ND filter gekocht -en een goed statief- en die moesten natuurlijk flink uitgeprobeerd worden! Dit is één van de eerste resultaten, foto gemaakt met een sluitertijd van 6 seconden. We houden nog een paar dagen thuis vakantie en vanaf volgende week weer hard aan het werk.. Meer foto's volgen natuurlijk nog!

5 opmerkingen:

 1. Noorwegen ik wil er ook eens naar toe..
  Het moet er erg mooi en helder zijn...
  Ik ben benieuwd naar de rest van je foto's..
  Oja ik ben van naam veranderd..
  Voor degene die mij kwijt is, en wel wil blijven volgen....
  Naar dashbord gaan, lijst met blogs selecteren om te bewerken, mij toevoegen, en het boeltje opslaan...
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch....hier geniet ik van.

  geweldig goed gedaan Geertje.

  groet, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw die foto is echt wel heel gaaf geworden! Net alsof je er zelf bij staat als kijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha welkom terug. Prachtig altijd stromend water met lange sluitertijd fotograferen. Ik ben benieuwd naar de rest van je foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug.
  Mooi hoor die foto. Heb ik ook geleerd op de cursus: sluitertijden! ;-)
  Ik verheug me op de rest van je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen