Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 4 augustus 2010

Noorse fjorden

Heel Noorwegen is één groot natuurpark schreef ik al, en dat varieert van de kilometers grote hoogvlaktes tot de enorme gletsjers en van de vele watervallen tot de prachtige fjorden. De 2e week zaten we voornamelijk in het fjordengebied en hier dan ook een aantal foto's met de fjorden in de hoofdrol:
Behalve bij Geiranger (3e en laatste foto = Geirangerfjord) is het eigenlijk overal heerlijk rustig en zelfs een kleine oversteek met de pont is soms al prachtig...en we hebben heel wat overtochtjes gemaakt! (De allermooiste ferry is toch wel die van Gudvangen naar Leardal, die tocht maakten we in 1998 én in 2005: 3 uur varen over één van de mooiste fjorden van Noorwegen. Maar daar waren we dit jaar niet in de buurt...)
De 1e en 4e foto zijn trouwens weer met het NDfilter gemaakt!

4 opmerkingen:

 1. heeeeel erg gaaf!
  Dat filter is toch wel apart zeg.... ga ik ook eens opzoeken op internet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is het daar toch prachtig mooi. en wat heb je dat fijn vast weten te leggen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt schìtterend uit! (toch trekken zulk soort landen mij helemaal niet)

  BeantwoordenVerwijderen